Livet, Rejse

En kort opdatering

Lige nu sover begge pigerne middagslur og jeg benytter roen, til at få skrevet denne korte opdatering. Jeg skylder et indlæg om vores sidste uge i Bordeaux og hvordan det er at være hjemme i kolde Danmark igen. Det kommer snarrest, men for nu må I nøjes med dette.

Hjemrejsen i fredags gik lige efter planen og vi landede i København sidst på eftermiddagen. Siden da har pigerne og jeg forsøgt at pakke ud og finde os til rette i vores “nye” hjem, godt hjulpet af min familie. Lørdag morgen fløj min mand og svigerfar tilbage til Bordeaux for at hente vores bil og alle de ting vi ikke kunne have med i flyveren. Engang i nat var de hjemme igen efter at have tilbagelagt de knap 2000 km på under 20 timer. De næste par dage skal vi bruge på at tømme bilen, få alt på plads herhjemme og købe julegaver ikke mindst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *