Om molekylemor

I virkeligheden hedder jeg Charlotte og er nok bare en meget almindelig 28-årig kvinde. Jeg er gift med verdens dejligste mand og sammen har vi to skønne piger; Johanne fra 2015 og Lea fra 2017.

Jeg er uddannet cand. scient. i molekylær biomedicin og har en stor interesse for menneskekroppen og alle dens finurlighedder. Jeg har en meget videnskabelig og lidt nørdet tilgang til livet og elsker stort set alle svar på spørgsmål, der starter med hvorfor. Derfor er jeg lykkelig over at internettet dukkede op tilpas tidligt i mit liv, til at jeg kan finde mange af disse svar.

I løbet min uddannelse har mit fokus flyttet sig fra selv at ville forske mig vej til flere svar på disse hvorfor-spørgsmål, til at have en stor glæde ved at formidle svarrene til andre mennesker. Det er nok den vigtigste grund til, at jeg valgte at opstarte denne blog.

Her kommer jeg til at dele historierne bag mange af de spørgsmål (og forhåbentlig også svar), der dukker op i min hverdag.

Jeg er glad for, at du læser med og håber, at du måske bliver en smule klogere, eller i hvert fald bare bliver underholdt. Skriv gerne en kommentar, jeg elsker at høre din mening.