Livet

Siden vi kom hjem…

… er tiden bare fløjet afsted

… har vi været ret pressede over pludselig kun at bo på halvt så mange kvadratmeter, som vi havde i Bordeaux. Med god hjælp fra svigerforældrene har vi dog fået en ny og særdeles pladsoptimeret og praktisk indretning i vores lille lejlighed.

… har jeg i den grad nydt at se venner og familie igen.

… er jeg holdt op med at amme lillesøster og har faktisk prøvet at sove én enkelt nat helt uden at blive vækket af pigerne. Det må gerne ske igen meget snart.

… er storesøster startet i børnehave og lillesøster i vuggestue og på trods af de uundgåelige sygdomme, der følger med indkøring i en institution, så trives de begge rigtig godt med deres nye hverdag.

… har de mange sygedage (heldigvis) gjort indkøringen ekstra lang, så jeg efterhånden også har vænnet mig til at undvære mine dejlige piger mange timer hver dag.

… har jeg sendt 17 jobansøgninger, deltaget i 8 jobsøgningsrelaterede møder og workshops og været til 3 jobsamtaler. Jeg er meget optimistisk og forventer at være i arbejde inden ret længe.

… har jeg været overrasket over, at det nærmest kræver en hel ny uddannelse at være jobsøgende og at mine ambitioner hurtigt gør det til et fuldtidsarbejde.

… har jeg gennem ovenstående nye uddannelse lært overraskende meget nyt om hvem jeg egentlig er, hvad jeg egentlig kan og hvad jeg egentlig vil.

… har jeg tænkt meget over, hvad jeg vil med bloggen her. Jeg er ikke 100% afklaret, men jeg ved, at jeg har savnet den de sidste par måneder, så nu vil jeg prøve prioritere den lidt mere.

… har jeg erkendt, at det, jeg savner aller mest fra opholdet i Bordeaux, er tiden. Den tid som herhjemme blandt andet bliver spist af jobansøgninger, planlægning af besøg hos venner og familie, besøg i IKEA, rengøring o.s.v., o.s.v. og som ikke længere bliver brugt som familiekvalitetstid.

… kan jeg derfor godt blive en anelse bekymret over, hvordan i al verden vi skal få tid til at gå på arbejde, når min mands barsel slutter i næste uge og jeg forhåbentlig får et job inden længe.

… har vi trods den manglende tid, alligevel været på et par timers familietur til Den Blå Planet, Zoo, Experimentariet (endnu engang tak for alle de skønne julegaveårskort) eller bare på biblioteket flere gange hver uge.

… er jeg sikker på, at selvom det nok kommer til at kræve lidt tids-optimerings-træning, så skal vi nok få det til at fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *